RYMD & FÖRSVAR

Datorplattformar

Datorsystem inom rymd- och försvarsindustrin ställs ofta inför strikta realtidskrav och ska fungera tillfredställande även i extrema miljöer. Vi på Fidelity Systems har goda kunskaper om olika plattformar och arkitekturer och hjälper till med anpassningar och nykonstruktion av hårdvara och mjukvara. Vi har erfarenhet av realtidsOS, anpassningar, drivrutiner och hårdvaruutveckling.

 

Radar

Vi har kunskap om de flesta ingående moduler i en modern radar. Vår erfarenhet sträcker sig från antenn- och mikrovågsteknik till signal- och databehandling och taktiska funktioner.

 

Kommunikation & Informationsnätverk

Kommunikation och informationsnätverk spelar en allt större roll inom rymd och försvar där informationsövertag är en nödvändighet. Vi kan specificera och utveckla  kommunikationsgränssnitt och protokoll i komplexa datorsystem. Vi har även stor erfarenhet av olika informationsnätverk samt av radiolänkskonstruktion.

 

Simulatorer

Simulatorteknik är en viktig del i komplexa system. Träningssimulatorer kan medföra stora kostnadsbesparingar. Typlik emulering av moduler och system är ett viktigt hjälpmedel vid utveckling och verifiering. Fidelity Systems kan hjälpa till med bland annat implementering av simuleringsmodeller, omvärldssimulatorer, signalgenerering, övningssimulering och demonstratorer.

 

Programkonstruktionantenn

 

Elektronikkonstruktion

 

Vill du veta mer? Kontakta Anders Nyberg

Telefon: 0709-25 29 00

anders.nyberg@fidelity-systems.se